CHALLENGE LAB FOODHACK: Jak snížit plýtvání potravinami?
-
14. dubna – 19. května 2025
- JIC INMEC, Purkyňova 649/127, 612 00 Brno - Medlánky + online
Program je určen jak pro začátečníky, kteří chtějí získat nové znalosti a dovednosti, tak i pro zkušené profesionály, kteří hledají příležitost k implementaci svých inovací. Zúčastnit se můžete, ať už přicházíte sama/sám, nebo v týmu, máte jakékoliv know-how, které můžete uplatnit, lákají vás inovace, technologie, software a problém solving. Jedinou podmínkou účasti je dostatek času pro celý průběh výzvy.
Šest týdnů budete s týmem pracovat na řešení výzvy. Absolvujete workshopy, přednášky a získáte spoustu rad od mentorů. Nakonec odprezentujete svůj projekt odborné porotě a možná vyhrajete celý Challenge Lab. Prize money? 2000 eur!
Účast v Challenge Lab je vhodná pro studenty, inovátory, podnikatele, vědce, studenty a profesionály, kteří mají zájem inovovat potravinářský sektor a kteří se chtějí podílet na řešení aktuálních výzev. Účastnit se můžou:
1. Studenti (SŠ, VŠ, absolventi)
2. Startupy a malé a střední podniky
3. Odborníci v oblasti agri-food (potravinářství, zemědělství)
4. Každý, kdo má zájem inovovat a hledat řešení aktuálních výzev
Registrace probíhá do 12. 4. 2025.
Více informací a registraci najdete zde.
Sdílení události